[Gambar] Raja Ema muncul semula dengan imej jelita.






Ini dia Raja Ema,memang kelainan jelas nyata,bagi saya bertambah peratus kejelitaannya,kalau perasan,dulu saiz badannya berisi dan dah jarang sangat story pasal Raja Ema ni keluar.Bila terbaca kat Fb Majalah Nona, beliau jadi Cover Nona utk bulan November 2012, macam tak percaya Raja Ema dah kembali,imej pun sangat ayu. Kalau generasi baru tak kenal Raja Ema sila lihat video ni,dulu beliau sgt terkenal dengan lagu 'Angan-angan'. Beliau adalah anak kepada Allahyarham seniwati Yusni Jaafar.  LAGI GAMBAR  TERKINI



Gambar-gambar terdahulu Raja Ema,lihat,sangat berbeza kan....

Gambar Raja Ema bersama bekas suaminya,Sheqal



Gambar Raja Ema muncul semula dengan  imej jelita, gosip artis, Majalah Nona November 2012, Raja Ema, gambar terbaru Raja Ema 2012, http://www.twenty2december.blogspot.com/


9 comments:

  1. xpernah kenal dia nih...tapi nmpk cm hot jer.

    ReplyDelete
  2. mak aihhh, lain gila dah muka dy, badan dy...memang jaga betol nih..cantik tuu

    ReplyDelete
  3. kenal,, dulu suka cara dia buat rambut braid lekat kat kepala,, hehe

    ReplyDelete
  4. peergghhh.... ni macam raja azura pun tercabar niii... haaa3x... memacam laa... tapi memang cantikkk...

    ReplyDelete
  5. suka tengok cite yang dia berlakon ngan amy search tu..apetah tajuk cite tu..tapi masa dia muda memang cantik..

    ReplyDelete
  6. Eh dah free hair ke..
    Tp mmg bertambah cantik sampai tak nampak mcm raja ema yg dulu

    ReplyDelete
  7. memang dah lain..tp sayang kan ngape dia tinggalkan tudung..kalu bertudung mesti lagi cantik ;)

    ReplyDelete
  8. ni suntik botox ke apa? hahaha...gmbr dia dgn ex hubby looks like she was his granny! :P

    ReplyDelete

thank you for ur comments!